Covid-19

COVID-19, het lijkt wel een slechte serie die in 2020 van start is gegaan.

Hoewel het eerst een ‘ver van ons bed’ show leek, zo snel kwam het dichterbij. Elke dag is het voor vele ondernemers weer een strijd om het hoofd boven water te houden. Maar ook elke dag zie je hoe onze saamhorigheid zorgt voor mooie creatieve oplossingen en lichtpuntjes.

Persoonlijk zie ik als zelfstandige dat het nóg harder werken is om nu aan ‘business’ te komen. Maar ook nu wil ik benadrukken veel te kunnen betekenen in jouw onderneming, klein of groot. Denk hierbij aan administratieve werkzaamheden die nu juist blijven liggen in verband met toenemende drukte in bepaalde sectoren, events die nu kleinschaliger opgezet moeten worden i.v.m. alle maatregelen tot aan HR gerelateerde zaken aangezien er nu ook veel gaande is op de afdeling personeelszaken.

Mijn diensten kan ik nu tot 1 juni 2020 aanbieden met aangepaste tarieven, om zo de druk bij velen van ons een beetje weg te kunnen nemen. Zolang we allemaal ons steentje bijdragen maken we de wereld met elkaar weer een stukje mooier en kijken we met veel vertrouwen naar de toekomst!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *