Geluk

Geluk zit in een klein hoekje en is op zoveel verschillende manieren in te vullen en te vinden. Genieten jullie ook zo wanneer het zonnetje schijnt? Of van gezellige etentjes met family & friends, nieuwe recepten uitproberen, bakken met de kids of op het terras zitten met je vriendinnen? Ook muziek kan mij heerlijke geluksmomenten geven!

Nu we nog steeds in gekke en onzekere tijden leven ben je nog meer bewust van de kleine dingen om je heen. Ik zie op dit moment dat er aardig wat ontslagen vallen, bedrijven die noodgedwongen moeten sluiten, contracten die niet verlengd worden en mensen die wanhopig zoeken naar een ‘nieuwe’ toekomst.

Omdat ik ook een bedrijf gestart ben en er binnen een paar weken een volledige lockdown was kon ik mijn hoofd laten zakken en mijn droom opgeven. Maar NEE, dat stukje waar ik ‘geluk’ uit haal wil ik niet opgeven! Natuurlijk zag ik leuke opdrachten wegdrijven en is het nu misschien lastiger om nieuwe opdrachten binnen te halen. Ik zeg ‘misschien’ want ik wil graag positief blijven aangezien er ook een andere kant is van hoe we naar deze situatie kunnen kijken. Denk aan omscholing bij ontslag, nieuwe kansen bij sleur op je werk en creativiteit bij zelfstandige ondernemers. Zolang je positief blijft trek je dit ook aan, daar geloof ik in. Er komen weer betere tijden aan en in de tussentijd maken we er gewoon het beste van en proberen we allemaal gezond te blijven!   

Natuurlijk hoop ik jou door middel van mijn onderneming ook een stukje ‘geluk’ te kunnen geven. Wat dat betreft is de 1,5 meter samenleving nu de ideale situatie om toch een Virtual Assistent werk uit handen te laten nemen. Denk aan alle administratie weg laten werken, mailbox leeg en overzichtelijk terugzien na een drukke dag of telefoontjes die afgehandeld worden en waar dus weinig tot geen omkijken meer naar is. Maar ook kleinschalige events welke opgezet dienen te worden, boodschappen die al zijn besteld en worden afgeleverd of taxi, vliegticket en hotel al geregeld zien voordat dit gevraagd is. Kortom, gewoon minder stress en een gelukkiger mens aan beide kanten!

Wat maakt jou gelukkig als mens?

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *